Op zaterdag 11 augustus a.s. beginnen we met de training voor het seizoen 2007-2008.

C1 Portaal

Laatste nieuws
Thu 31 May
Barbecue

Vrijdag 06 juli vindt de laatste, maar wel de belangrijkste, wedstrijd plaats van het seizoen. ...

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

ZVV ONR C1 – GSV Be Quick 1887 C2

Sun 19 Nov, 09:51

Opstelling ONR:

Doel: Dennis Bakker.

Verdedigers(van rechts naar links): Tommie Vegter, Douwe de Wit, Jelmer Fierstra, Gertjo de Groot.

Middenvelders: Thom de Jonge, Karsten Bruinsma, Arjan v.d. Velde.

Aanval: Mats Wolthuis, Mathijs Dijkema, Leon Schievels.

We begonnen de wedstrijd gelijk vel. Jaap had ons gezegd dat we Be Quick niet moesten onderschatten. Na een paar goede kansen nog steeds 0-0. Na ongeveer 10 a 15 minuten te hebben gespeeld kreeg Mats een diepte pass, hij stormde op het doel af en schoot in de lange hoek waar de keeper kans loos was. 0-1. Later in de wedstrijd kregen we een corner en laatste man Douwe kopte zijn tweede doelpunt van het seizoen in.0-2. En geloof het of niet 5 minuten later weer een corner en weer een doelpunt van Douwe met het hoofd 0-3.

Rust.

Wissels:

IN:        UIT:
David    Gertjo
Tom .B   Mats

2de helft:

We begonnen de 2de helft net zo vel als de 1ste helft. Jaap had in de rust gezegd:
‘Jongens het gaat super goed, maar reken er maar op dat we er nog niet zijn. Pas bij 0-4 hebben we ze in de zak.
Dus we begonnen de 2de helft. Be Quick leek weldegelijk niet geslagen te zijn want ze gingen er heel vel in. Het was minder voetbal en het leek op een vlipperkast.

Wissel:

IN:      UIT:
Danel  Leon

Pas na 15 minuten in de 2de helft te hebben gevoetbald kwam Arjan los en dribbelde langs de verdediging van Be Quick, hij kreeg ruimte om te schieten. Het leek wel een beetje riskant als je zou zien hoe groot de afstand was. Maar hij schoot met een mooie boogbal zo over de keeper van Be Quick heen(die er nog wel aan zat) en het was 0-4.